diumenge, 23 de març del 2008

la setmana.. 30 de març: montornes x els angels

DILLUNS: Para 1600 metres de natacio

DIMARTS: Para 1700 metres de natacio i a la tarde 50 minuts de carrera continua

DIMECRES: Para 3000 metres de natacio i 40 minuts de carrera continua

DIJOUS: sortida amb bici em els companys del equip, ens van sortir 90 Km ( Girona, Madremanya, la bisbal, La Ganga, Platja d'aro, Llagostera, girona) ens va acompayar la tramuntana

DIVENDRES: Para 2500 metres de natacio

DISSABTE: 1.hora i 25 minuts de carrera continua, amb el CAPO me'l vaig trobar als primers minuts de carrera i vam anar a fer el carril bici ( volia sortir amb bici però les quatre gotes d'aigua del matí em van fer enrera i anar a correr)

DIUMENGE: Para 2600 metres de natacio.

DIUMENGE A LA NIT: Sortida de farra, "JA EM TOCAVA" des de fires que no sortia, avui la liu....

els angels:
la gent gent més propera a mi, sap que la pujada als angels és la cursa que més m'agrada, però la ignorància del calendari del mes de març, em va fer que al final de febrer, apuntar-me a la mitja de montornes, i només fa quinze dies em vaig enterar que coincidia la mitja i la pujada, també no vull enganyar, la bossa de montornes, em fa declinar per fer la cursa del vallés...

espero no fallar l'any que ve.......

fotos " d'anys enrera dels angels "



2 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Bones Dani, per Canovelles tot bé. Un plaer haver compartit l'entrenament de dissabte, per cert, en Juan s'havia regirat el peu el dia avans (m'havia trucat i deixat SMS, però tenia el movil tancat) i té un esguinç de 2n grau (total, 10 dies de descans, però espera estar bé per Paris).
Llàstima lo dels Angels (em sembla que al febrer ja la tenia posada al calendari)però com dius, la Gemma t'agrairà la bossa de Montornes. Ja quedarem per diumenge.

carless ha dit...

Hola Dani, un lloc que he guanyat a la pujada als angels.Només espero que hi hagi algú per pujar als angels ( mitja montornes, la dels bombers.......).
I el canvi d'hora.....