diumenge, 17 de febrer del 2008

SI QUIERES PUEDES...(interpol)

Ja que aquesta setmana no he anat a cap cursa, i arran que al principi de setmana em vaig trobar un amic que va descobrir el meu blog i em va preguntar d'on treia el temps i les ganes i com ho feia, la meva resposta va ser "SI QUIERES PUEDES" la frase la vaig teure del blog d'en Luis Enrique.
Aquest resum d'una setmana tipus no és per les persones que entrenen com jo, o més , o molt més que jo, sinó per les persones que els agrada aquest món i diuen que no tenen temps.
Tinc dos horaris d'entreno, a les 13 h. ja que tinc dos hores per dinar i dedico uns 40 minuts de natació. Arribo a les 13:05 i com sempre la mateixa gent, el metge, "un jubilat que fa goig veure'l", en Jaume Cebrià un màster 50 que neda com els àngels, el turc i la seva dona que dóna gust veure'ls nedar i triatletes de nivell con en Pau Busquest i en Sergi Miró, ah! i sempre hi ha algun maleducat que no saluda, però què hi vols fer.
Faig normalment 1500 metres si les lumbars em deixen i cap a dinar.
I la segona sessió d'entreno és a les 18:15 que les dedico a l'hivern a córrer i a l'estiu a la bici.
Et faig un resum d'aquesta setmana per què et facis a la ideia del que faig i tu podries fer-ho, i una mica de crònica per què vegis lo bé que m'ho passo:
DILLUNS DIA 11: A les 13:10 vaig fer 1300 metres, volia fer 1500 , però estava una mica cansat del cap de setmana, i a les18:15 vaig anar a còrrer uns 45 minuts, el circuit del dilluns sempre és de la cursa de can parra....
DIMARTS DIA 12: A les 13:10 vaig fer 1500 metres i a les 18:15 vaig anar a còrrer, volia fer 1 hora però el meu cap no volia i al final vaig fer 40 minuts....( a vegades un no està motivat)
DIMECRES DIA 13: Al migdia vaig nedar 1500 metres i com sempre la mateixa gent, i la tarda volia fer algo diferent i ja vaig sortir amb bici des de casa, perquè a les 18;00 vaig fer 30 Km amb bici, al polígon de la feina, el problema és que es fa fosc molt aviat i els cotxes no et veuen..
DIJOUS DIA 14: Els meus 1500 metres nedant i a les 18:00 hores l'entreno més divertit de tota la setmana, en Joel Mateu ex-corredor de la copa Girona de BTT i també ex-triatlo Girona i ara és compoment dels XICURAIRES DE SALT que relitzen a l'any 6 ascencions de 3000 metres pels pics de Catalunya .Vol realitzar al Setembre la matagalls - montserrat uns 84 Km, i vam fer un entreno a la montanya (amb frontals) el recorregut va ser DOMENY, CAN XUNCLA, SARRIA DE DALT, TAIALA, DOMENY, vam fer cap una 1 hora de córrer, va ser molt divertit ja que anavem amb frontal (FOTO).
DIVENDRES DIA 15: Des de l'Abril a l'Agost dedico les tardes a la bici, la resta de l'any faig festa d'entreno els divendres a la tarda..
DISSABTE DIA 16. Ja comença a ser un classic, amb els companys dels Tri- Gi C B, vam realitzar 85 Km amb bici el recorregut va ser: Girona, Madremaya, la Ganga, Romaya, Llagostera i Girona, uns 15 components dels club vam realitzar el recorregut.
DIUMENGE DIA 17: 1 hora i 40 minuts de córrer ja que vull anar una mica fi a la tragamillas de collado, el recorregut va ser el carril bici de Sant Feliu. Vaig arribar a Cassà i tornar a Girona, em vaig posar el MP3 i la música que portava em va fer recordar el meu amic. Ja que portava INTERPOL i a ell li agrada molt ( ES EL AMIC QUE EN VA PREGUNTAR COM HO FEIA).
Doncs això, us he fet una mica de reum i de sensacions en els entrenos, perquè a vegades són aburrits i d'altres són la hostia de divertits i que motiven molt, i a més fas molts amics i entres a un món fascinant, així que ja ho saps "SI QUIERES PUEDES" ja que en 34 anys no et pots morir així...
MORALEJA: NO COMER TOCINO, ni BOQUERONES!!! ja, ja, ja ...

10 comentaris:

carless ha dit...

Hola Dani, soc en carles el perruquer.
Jo tambe hem pregunto com ho fas ( tant d'entreno , la pagina , la familia.......)
Ens veiem, ( no et dono l'adreça del meu blog perque l'estic fent i no hi tinc gaires coses. Quan estigui mig be ja parlarem...)

Ironxevi ha dit...

En Jaume és que no para, jo també el trovo quan hi vaig al matí. El lema aquest també l'havia tingut fa anys adidas: I WANT, I CAN
Bé l'entrenament d'avui, no? qu e es preparin els madrilenyos, a por ellos.... Per cert, vas a Bonmati diumenge, jo ire però a fer la curta, per no castigar els turmells.

tri-famili ha dit...

hola Carlos, benvingut al blog, la setmana passada vaig esta buscant el teu blog sense exit, quan vulguis envia'm la adreça del blog per posa'l a tri-enllaços amics
PORQUE TU LO VALES!!!
Hola capo, en Jaume es el meu ídol de la natacio.I si,si em voleu vindre a Bonmati, ja,ja

Anònim ha dit...

Aquesta setmana no m'has explicat res que no sàpiga ajajaj
Aprofito per animar en Joel en la seva aventura!!!!! El dia 12 d'abril tenim la marxa Montserrat Reus (100 km) hi ha algú de per aquí que la farà. De moment ja té tot el material, les ganes, i el suport....

tri-famili ha dit...

sergi el resum és per una persona que tu coneixes!! i encara espero que contesti,potser que hi hagui fet mal, perque se que veu el blog!!!
Ah i en Joel també se li va l'olla com a l'Eva, tenen la venes de, Espanya en la mochila...

Tr3sk ha dit...

La ilusión y las ganas estan ahí!!!..y el material de 1ª ni te cuentoooo!!!
Qué North Face kamelbag me han regalado de Intemperie...sin querer hacer publicidad gratuita..los dependientes/as són la ostiaaaaaaaaa!!!

Ironxevi ha dit...

Vale, si que et volem a Bonmatí. Jo pujaré aviat, per ser allà a 2/4 de 8, per repartir dorsals. Si vos que et pasi a buscar, m'ho dius.

Anònim ha dit...

Crec que aquest blog s'hauria d'actualitzar més a sovint... com van els entrenaments nocturns? com estan els preparatius per Madrid? explicans que som xafarders i tenim ganes de saber coses!!!!!!!!!

tri-famili ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
tri-famili ha dit...

Sergi, de domingo a domingo!!!