dilluns, 29 d’octubre del 2007

Fires



Aquesta setmana va començar malament per culpa de la passa d'estòmac que, fins dissabte, no vaig estar ben recuperat. Acumulant 5.000 nat. + 15 de carrera + peses i 75 de bici, setmana tranquil.leta ...


Per sort meva, el papi ha agafat la passa d'estòmac i hem anat cada dia a fires, al circ, a barraques, a veure gegants i a veure castells.

A mi també m'ha agradat anar a fires amb ell perquè l'he acompanyat a totes les atraccions: tren de la bruixa, atracció dels indis i amb motos. (Per cert, si els mossos el fan bufar trenca l'aparato, que només feia TRES HORES que havia arribat a casa) i ara us ensenyo els culpables -en Pau i en Pepe el meu padrí-.
Acumulant sopar a Can Marquès, amb dos ampolles de vi, champagne francès + cubates al Lolas + cubates al Lux + cubates al Món Apart, "pedazo" d'entreno que se tiró mi padre. Tot un orgull per la família.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues digal-li al teu pare que és una mica cabró... ara ja sé qui me la encomanat!!!!. Si hem pot passar la recepte del que s'ha pres li agrairé. Suposo que J&B amb cola no??

Ironxevi ha dit...

Molt bé Dani, de fet aixó és part del entrenament "invisible" o ¿desentrenament?, total que més don, també ens ho hem de pasar bé. La foto amb la Martina, super, la veig de gran competint en Moto Gp i arrasant. Venecia Bellissima. Que paseu unes bones fires tota la Tri-famili

tri-famili ha dit...

Sergi la recepte son molts JB amb cola,el que passa que despues esteras 3 dias fet una merda!! PUTA RESACA no sortire mai mes!!!! ja,ja,ja

Anònim ha dit...

sin comentarios!jajajaj....recordes la frase a palamos.."dejad paso a los profesionales"...jajajaj...una abraçada a tots!...ah!un petonas a la meva fillola!