diumenge, 4 de setembre del 2011

TRIATLO BANYOLES 2011 I CURSA SANT MIQUEL

Com cada, any el primer cap de setmana de setembre, estic a la lines de sortida de triatlo de Banyoles.


Tot i l'amenaça de plujes fortes que anunciaven per a la tarda d'ahir, el temps ens va respectar en tota la cursa, tot i que abans de la sortida semblava que ens trobaríem pluja, com es pot veure a la foto.


NATACIÓ: 26:06 Em pensava que amb tanta gent (1000 triatletes), rebria "hosties" per totes parts, però no va ser així afortunadament.

Vaig trobar ràpidament el cable que guia les boies i tot va ser més fàcil.




BICI: 1:13:58, Es van formar grans pelotons, i jo vaig tenir la desgràcia de caure en un d'ells, va ser la part negativa d'aquesta triatló.

Algun dia passarà alguna cosa greu amb tanta gent a la carretera.





CÓRRER: 43:36. De les tres diciplines és la que em vaig trobar més bé, estic content per què no és lo que he corregut aquest estiu.





TOTAL EN CURSA: 2:23:40


FELICTAR ELS MEUS AMICS CARLES PUNSI I LLUIS RAFART PER QUEDAR DAVANT MEU, AMB ELS "PIQUES" PERSONALS QUE TENIM. CARCASONNE SERÀ MÉS DIFERENT LLUIS!!!!

CURSA DE SANT MIQUEL:
Aquest mati cap a la Vall de Sant Daniel, a participar a la pujada del castell de Sant Miquel, amb un temps de 44:45, dos minuts més que l'any passat, però amb bones sensacions, i un bon entreno pel 18 de setembre a la HALF IRON DE CARCASSONNE.

1 comentari:

Ironxevi ha dit...

Si... amb aquesta mania de inscriure a tanta gent, algun dia hi haurà una desgracia :(
Felicitats per el cap de setmana complet, el proper, marxa de la diada :)