dijous, 28 de febrer del 2008

setmana 20.987.654. "EL POLIGON"

Ja que demà al migdia sortim cap a Madrid avui ja dono per acabada la setmana d'entrenos, per això els publico:
DILLUNS: només vaig poder fer una sessió d'entreno, vaig anar a correr amb en Sergi ens van sortir 1:10, el ritme va ser força suau.
DIMARTS: dos sessions al migdia, natacio PARA 1500 metres, i a la tarde 50' correr, no puc portar el MP3 perque m'animo amb la música i arribo fos a casa...
DIMECRES: també dos sessions, al migdia també vaig sortir a correr amb en Sergi , PARA 40', i a la tarde 33 km amb bici al poligon de la nestle, com no, amb en Sergi i el ""doctore" i des d'aquest blog vull proposar el canvi de nom del poligon i anomenar-lo "Robert Mayoral" el nostra mesias, ja que la setmana passada va anar a entrenar sol i es va cascar 3 hores en un circuit de 2'5 km en un poligon, al costat de casa seu.
El nostre circuit és de 4'5 km, i ja el trobem curt doncs imagineu:
ROBERT MAYORAL: 3 h en un circuit de 2'5 km
SERGI, DOCTORE, DANI: 1'15 en un circuit de 4'5 km
Per això volem proposar el canvi de nom del poligon i és digui "ROBERT MAYORAL" i sigui un punt de pelegrinatge pels triatletes els dimecres a la tarde (a L'hivern) ,Ah la Gemma va comença les classes de yoga..
DIJOUS: avui PARA dos sessions, al migdia he anat a nedar PARA 1300 metres per que estic rectificant la braçada i anava molt mal coordinat, em feien mal els hombros, en fi un desastre.
I a la tarde 1 hora de correr amb Joel ( el noi que se prepara la matagalls-monserrat) i hem fet el carril bici d'olot, a la tornada hem hagut de posar-nos els frontals per que no es vèia un pijo....

Dani en el polígon "ROBERT MAYORAL"

Els deixebles et seguim.

diumenge, 24 de febrer del 2008

Aviso a navegantes

És un avís a tots els triatletes, m'explico, ahir dissabte amb els companys del club (12 tri-gi cb) vam anar a realitzar el circuit en bici de la 1ª edició de la triatló de tossa de Mar que organitza el club "TRIATLO GIRONA COSTA BRAVA), ja sé que queda molt, perque és el dia 14 de setembre, peró vull explicar que vam sortir des de Girona cap a Llagostera i una vegada dins del circuit (ctra.Llagostera-Tossa) comença a pujar una mica uns 4 km i tot després una baixada fins el poble de Tossa de Mar, i és aquí que vull avisar, des de Tossa fins a l'encreuament de Sant Grau -primers km del circuit- a part d'unes vistes fantàstiques, perque només sortint dels boxes us trobareu un tram que puja molt amb una carretera amb força vegetació, sobretot sureres, la costa sumament retallada, amb nombrosos penya-segats i caletes que configurarant un dels paissatges més macus que trobareu en circuit català de triatlo. Una vegada al encreuament que puja a Sant Grau estic segur que més d'un se'n recordarà de la persona que ha ideat el circuit de bici, perqué són 5 km que pugen molt i l'últim km és per baixar de la bici, ja,ja,ja.
I ja a dalt de tot a disfrutar perque ve una baixada de 10 km fins a Llagostera.
Aquet estiu passat vaig anar a fer la triatló de aritzaletu (Navarra) també olimpica que no ho he dit en cap moment, perdó pel lapsus, i l'organització deia que era la segona més dura de l'estat, però estic segur que la triatló de Tossa serà molt més dura (sobretot el circuit de bici). Bé, jo ha us he avisat.
Al final ens van sortir uns 90 kms., el tram va ser; Girona-Llagostera-Tossa-St. Grau-Girona.
La colla
Corrents


Amb la pubilla del poble

Amb la Laura i la padrina

Amb les butifarres.

Al matí del diumenge he anat a fer la marxa popular de Bonmatí. Hi havien 3 circuits: 10km., 15 km. i 22 km. i m'he decantat pel de 10 (que ja he quedat servir, perquè déu ni do amb els subidons).

En fi, en Xevi, càmera en mà ha començat a fer fotos a la gent, sobretot a les noies de totes les edats. Els 10 km. els hem realitzat en 50' que han estat de conya, pel catxondeo que portàvem i, al final un bon esmorzar i vi, molt de vi.

Si voleu veure el publireportje sencer de Bonmatí, entreu al blog de l'ironxevi.

Fins a la Tragamillas de Collado, però la crònica arribarà una mica més tard.

ENTRENO ACUMULAT: dill. 1300mt Nat + 45 correr, dm.1500mt Nat +1500mt Nat, Dc 1500mt Nat + 2000mt Nat, dj. 1500mt Nat + 1 hora corrent amb frontals per Sant miquel, dv. FESTA, ds. 90 km bici, Dg. MARXA POPULAR DE BONMATI (10 km)

diumenge, 17 de febrer del 2008

SI QUIERES PUEDES...(interpol)

Ja que aquesta setmana no he anat a cap cursa, i arran que al principi de setmana em vaig trobar un amic que va descobrir el meu blog i em va preguntar d'on treia el temps i les ganes i com ho feia, la meva resposta va ser "SI QUIERES PUEDES" la frase la vaig teure del blog d'en Luis Enrique.
Aquest resum d'una setmana tipus no és per les persones que entrenen com jo, o més , o molt més que jo, sinó per les persones que els agrada aquest món i diuen que no tenen temps.
Tinc dos horaris d'entreno, a les 13 h. ja que tinc dos hores per dinar i dedico uns 40 minuts de natació. Arribo a les 13:05 i com sempre la mateixa gent, el metge, "un jubilat que fa goig veure'l", en Jaume Cebrià un màster 50 que neda com els àngels, el turc i la seva dona que dóna gust veure'ls nedar i triatletes de nivell con en Pau Busquest i en Sergi Miró, ah! i sempre hi ha algun maleducat que no saluda, però què hi vols fer.
Faig normalment 1500 metres si les lumbars em deixen i cap a dinar.
I la segona sessió d'entreno és a les 18:15 que les dedico a l'hivern a córrer i a l'estiu a la bici.
Et faig un resum d'aquesta setmana per què et facis a la ideia del que faig i tu podries fer-ho, i una mica de crònica per què vegis lo bé que m'ho passo:
DILLUNS DIA 11: A les 13:10 vaig fer 1300 metres, volia fer 1500 , però estava una mica cansat del cap de setmana, i a les18:15 vaig anar a còrrer uns 45 minuts, el circuit del dilluns sempre és de la cursa de can parra....
DIMARTS DIA 12: A les 13:10 vaig fer 1500 metres i a les 18:15 vaig anar a còrrer, volia fer 1 hora però el meu cap no volia i al final vaig fer 40 minuts....( a vegades un no està motivat)
DIMECRES DIA 13: Al migdia vaig nedar 1500 metres i com sempre la mateixa gent, i la tarda volia fer algo diferent i ja vaig sortir amb bici des de casa, perquè a les 18;00 vaig fer 30 Km amb bici, al polígon de la feina, el problema és que es fa fosc molt aviat i els cotxes no et veuen..
DIJOUS DIA 14: Els meus 1500 metres nedant i a les 18:00 hores l'entreno més divertit de tota la setmana, en Joel Mateu ex-corredor de la copa Girona de BTT i també ex-triatlo Girona i ara és compoment dels XICURAIRES DE SALT que relitzen a l'any 6 ascencions de 3000 metres pels pics de Catalunya .Vol realitzar al Setembre la matagalls - montserrat uns 84 Km, i vam fer un entreno a la montanya (amb frontals) el recorregut va ser DOMENY, CAN XUNCLA, SARRIA DE DALT, TAIALA, DOMENY, vam fer cap una 1 hora de córrer, va ser molt divertit ja que anavem amb frontal (FOTO).
DIVENDRES DIA 15: Des de l'Abril a l'Agost dedico les tardes a la bici, la resta de l'any faig festa d'entreno els divendres a la tarda..
DISSABTE DIA 16. Ja comença a ser un classic, amb els companys dels Tri- Gi C B, vam realitzar 85 Km amb bici el recorregut va ser: Girona, Madremaya, la Ganga, Romaya, Llagostera i Girona, uns 15 components dels club vam realitzar el recorregut.
DIUMENGE DIA 17: 1 hora i 40 minuts de córrer ja que vull anar una mica fi a la tragamillas de collado, el recorregut va ser el carril bici de Sant Feliu. Vaig arribar a Cassà i tornar a Girona, em vaig posar el MP3 i la música que portava em va fer recordar el meu amic. Ja que portava INTERPOL i a ell li agrada molt ( ES EL AMIC QUE EN VA PREGUNTAR COM HO FEIA).
Doncs això, us he fet una mica de reum i de sensacions en els entrenos, perquè a vegades són aburrits i d'altres són la hostia de divertits i que motiven molt, i a més fas molts amics i entres a un món fascinant, així que ja ho saps "SI QUIERES PUEDES" ja que en 34 anys no et pots morir així...
MORALEJA: NO COMER TOCINO, ni BOQUERONES!!! ja, ja, ja ...

diumenge, 10 de febrer del 2008

Sí, sí, sí nos vamos a Madrid

L'any passat no vam poder anar a Madrid i, aquest any la Gemma m'ha regalat un viatge i la incripció a la cursa de Collado Villalba "La Tragamillas". La sort que tenim és que la nostra amiga Rocio viu al mateix poble i tindrem allotjament a peu de pista. Així que el 29 de febrer ens plantarem a Collado Villalba per disputar la Segona edició de la Tragamillas.
Alguna de les peculiaritats d'aquesta mitja són: es passa per dins d'un túnel o bé en alguns avituallaments hi pots trobar potes de calamar, ... és lo que tiene anar a córrer per los madriles.

Ja us ens farem cinc cèntims!!


Després d'una setmana estirat al llit ahir dissabte, amb el mono d' esport vaig anar a fer 90 km amb els companys del tri-GI C B, un plaer de ciclisme.


I avui diumenge he anat a fer la cursa de la Nestle i he patit una mica ja que aquesta setmana no havia fet res, però l'he acabat dignament els 11 km amb un temps de 1 hora ....

P.D.: La butifarra estava una mica crua per dins (és una queixa meva i del doctore).

dilluns, 4 de febrer del 2008

un dia en las carreras i KO a granollers

La primera setmana de febrer, i un "finde" d'esport i bona taula, doncs res de res, el divendres al sortir de la feina em vaig començar a trobar malament i per "si akas" vaig anar cap el llit per estar bé el dissabte al matí. Em vaig despertar i semblava que me trobava bé, i cap a Montmeló amb en Pip el meu germà d'ànima, amb el seu Porsche Boxter que treu "los sentidos". Una vegada allà, a disfrutar de l'espectacle, els red bull van ser els primers en sortir, els toro rosso i el honda tot seguit i Bmw (Kubica) els meus i Renault i els mercedes els últims i, crec que l'Alonso haurà de treballar molt per que els mercedes anaven molt fins.
Sortint de Montmeló cap Granollers a recollir el dorsal, i va ser aquí quan em vaig a començar a trobar malament, peró jo, tossut no volia veure la realitat (QUE PORTAVA UN GRIPASSO)
Ja a la tornada cap a Girona en Pip em diu que estic convidat a dinar a la Roca petita, i jo cap allà, i després de dinar cap al llit. Aquí és quan veig que no podré anar a fer la meva 7 edició de la mitja i tampoc com és tradició amb la Gemma anar a dinar a la Fonda Europa. Només dir que no us desitgo una febrada com la que he agafat per que ahir diumenge a la tarda vaig veure la llum , ja,ja,ja ,ja
Ah, si volen venir a casa "LOS VAMPIROS" estaran de sort per que vaig fins les orelles de :NEOBUFREN, GELOCATIL, ACETILCISTENA i RHINOMER.
"Trata de arrancarlo Jason, por dios, trata de arrancarlo"

En Pip i jo al final de la recta del circuit

PORCHE BOXTER ( no dic la velocitat a la tornada cap a Girona)

ENTRENO ACUMULAT: Dl:1500 mt Nat Dm:1500mt NAt + 50' correr Dc:1500 mt Nat Dj:1500mt Nat + 1 hora correr Dv:FESTA Ds: FESTA Dg: MORT.