diumenge, 25 de novembre del 2007

EL DESEMBRE CONGELAT!!!!

Només falta una setmana per acabar el novembre i ve en el mes que arriba l'hivern i també curses moltes curses , ja el primer cap de setmana del mes la mitja de Mataro ens fa anar a la capital del Maresme a buscar el "LOT" de Nadal. El dia 8 una clàssica la cursa de Porqueres i el dia 16 LA MARATO per la MARATO els companys del TRI- Girona Costa Brava i també del ATL Girona ,Xevi Avellana i Llorenç Puig correran per el parc central i tothom que vulgui podrà correr amb ells uns quants kilometres amb la condició de no anar a un ritme superior al que portin ells si no una "COLLEJA" i recordeu donar un donatiu , el 26 també tenin la cursa de Sant Esteva de Llagostera que va molt bé per cremar els torrons i en el meu cas el alcohol i ja al final d'any les Sant Silvestres de les comarques Gironines ,el 30 a LLoret que serà la primera edició i el 31 al matí IX Sant Silvestre Riudellotenca i la tarde la 3ª edició de la de Girona i jo si puc faré les tres.
El dissabte dia 24 de Novembre els companys del Triatlo Girona Costa Brava "FOTO" vam sortir a rodar un parell d'hores, ens vam arribar al poble de Sant Miquel Campmajor i tornar cap a Girona , AAAH i porto ja no sé quantes setmanes entrenant sol (CORRER) Sergi Miro Puigventos, et vols recuperar de una p.... vegada? COLLONS....!!!! Fins la mitja de Mataro.
Entreno Acumulat: Dl 1500mt Nat + 35 correr, Dm 1500mt Nat + 55 correr, Dc 1800mt Nat + 40 correr, Dj 45 correr, Dv Festa, Ds 54 Km Bici, Dg 2500mt Nat

4 comentaris:

Ironxevi ha dit...

ETS MEDIATIC !!!! benvingut al club, ens signaràs un autograf? Realment, el desembre bé carregat de fred i de curses... i que no pari, i entre totes elles,aquest diumenge a recollir el "lot de Nadal" a Mataró, i el 16 el gran repte, a veure si som molts i podem demostrar la solidaritat del mon del esport.

Anònim ha dit...

Veient que en Llorenç feia de papi, suposo que tú vas fer el cross???

tri-famili ha dit...

no Sergi jo feia a la foto,en Llorenç feia de critic i jo de palmero...

Tr3sk ha dit...

Si em deixen, intentaré fer de cotxe escombra al gran repte!!!
Todo sea por una buena causa!!!
Ens veiem a Mataró!