dijous, 18 de desembre del 2008

Triatló Solidari de Nadal


TOT A PUNT PER DIUMENGE ...

Ja el tenim aquí, aquest cap de setmana, una colla d'amics realitzarem una sortida triatlètica conjunta, no competitiva, anomenada TRIATLÓ SOLIDARI DE NADAL. Els 10 euros del donatiu que farem cada un de nosaltres, aniran destinats íntegrament al programa LA MARATÓ DE TV3, realitzat la setmana passada, i com recordareu, aquest any va en benefici de les malalties mentals greus. Si entreu a la plana web de la Fundació de la Marató, i aneu als actes de Girona, trobareu també aquest esdeveniment.
Aquest matí, amb en Xevi Avellana, i en un espai cedit per en Carlos Grabalosa, al bar EL SITRELL hem acabat de fer els preparatius, només falta afegir-hi la bossa d'obsequis cedits per la PARAFARMACIA JUN-CA (de l'Escala -Riells- 972.77.19.11)
Recordeu els que esteu a la llista d'inscrits (finalment soms 20, el que havíem previst inicialment com a adequat per al tipus d'esdeveniment), que ens trovarem al Pavelló de Fontajau, a la part d'abaix (entrada a les oficines), entre 3/4 de 8 i les 8h, per agafar els cotxes i la furgoneta i fer el desplaçament a L'Escala, on nadarem. Sortirem de la platja per anar a donar la volta al cargol (si no fa gaire fred... els que volgueu girar una mica abans, cap problema), ens eixugarem tranquilament fins que estem tots canviats, i sortirem, amb una moto de la policia local de L'Escala al davant (fins a la sortida del poble), per dirigir-nos, tots junts, cap a Girona. Disposarem d'un tancat de valles (a la Riba) al parking del costat de la platja, per deixar les bicis, gràcies a la col.laboració de l'Ajuntament de L'Escala.
Un cop a Girona, aproximadament cap a les 12h, sortirem a córrer, aproximadament uns 10 kms, fent part del circuit del Carrer Nou. En aquest punt, la gent que es vulgui afegir a l'entrenament de córrer, ho podrà fer. Al finalitzar disposarem de dutxes al pavelló de Fontajau, i mentres correm, tindrem també un tancat de valles per deixar les bicicletes.
Agrair la col.laboració de: Ajuntament de L'Escala, Ajuntament de Girona, Parafarmàcia Jun-Ca, Esports Parra, Bicicarril, Powerbar i Gonzalez Rellotgers, amb els esdeveniments solidaris de la Marató per la Marató de TV3, i el Triatló Solidari de Nadal.
LLISTA DE PARTICIPANTS:
MERITXELL FIGUERAS, MARTA LORA, DANIEL HERRERA, JUAN VALSERA, PAU BUSQUETS, SERGI MIRÓ, EMI MOLINA, XAVIER BASSOLS, FILIPPO PROIETTI, MANEL VAZQUEZ, SITO FIGUERAS, LLORENÇ PUIG, DANI JUNCÀ, XEVI AVELLANA, ALBERT LOPEZ, JAVI PEREZ, DANI CANADELL, MIGUEL ANGEL LOZANO, DOMINGO CERDAN I ENRIC HERNANDEZ

AMB EN Xevi, DAVANT EL SITRELL
Lot d'obsequis i encare hi falta la bossa de la Parafarmàcia Jun-Ca.

LESSON 2: Mireu-lo, escolteu-lo i així anireu aprenent de música.


3 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Guay, guay... ara actualitzo el nou col.laborador

Tr3sk ha dit...

Akesta vegada em qdaré col-laborant al meu pobleeee a les 24hrs de Can Dragó!!!..que me han prometido microoooo!!jjejejeje

MOLTA SORT, REIS!!!

XAVI NOVELL ha dit...

COM M'AGRADA QUE LA GENT FACI ESPORT... i si ès SOLIDARI millor !.
No ens costa res fer-ho , felicitats xavalote per tot el que heu fet , feu i fereu ... pels que d'una manera ho altre no tenen el luxe de poder fer esport Solidari com nosaltres.

SaLuT!!