diumenge, 27 d’abril del 2008

poquito, poquito, poquito!!!

DILLUNS: 1300 metres de natació, per la tarde es va posar a ploure i no vaig sortir a córrer..
DIMARTS: 1500 metres de natació i per la tarde la mateixa repetició que el dilluns, "ploure" i tampoc vaig sortir a córrer

La Martina amb la seva rosa.

Per la zona de la Torras Papel.
DIMECRES: Dia de st. Jordi, com cada any, toca anar a donar el vol per la rambla de Girona amb la Gemma i la Martina, i no puc estar més dies sense anar a córrer,a més ja portava dos dies fluixos d'entreno,per culpa de la pluja.Què hi puc fer, si no tinc hores?? Doncs aixecar-me del llit a les 5:30 del matí!!! em vaig posar les Mizuno, el MP3 (escoltant ONA FM, molt bona música). Em va sortir 1: 05 de carrera continua, per la zona de Sarria, ST.Julia,Pont Major, i Girona, (com podeu veure a la foto, quan ja estava per Sarrià de Ter va començar a clarajar, i era el moment de fer la foto)

P.D. Xevi Avellana, no volias fer fotos quan entrenes??

DIJOUS: 1500 metres de natació, i a la tarde 45 Km amb bici, amb en Sergi i el "Doctore" (Girona,Cassà, pujar cap a Sta.Pallaia i tornar cap a Cassà, Riudellots, Aiguaviva i Girona)


DIVENDRES: Al migdia, sortida amb bici , amb la companyia d'en Llorenç i en Sergi (Girona, Mas Llunès , Les Serres, i cap a Girona).van sortir 50 Km.


Ballant a la festa del Querubí.
A la tarde - nit, un amic que no està passant una bona època, em va trocar per fer-li companyia, i entre "pitos i flautes" em vaig anar a dormir a les 3:00 de la matinada....I el dissabte, que hi havia sortida amb bici amb els companys del club, no vaig anar,per falta de són ( una llàstima per qué anàven a fer la pujada de la Mare de déu del Món)
El diumenge me'l vaig agafar de descans per la falta de són, i de tant ballar, a la tarde del dissabte, a la festa del Querubí.
El cap de setmana que ve, vaig a fer dos curses a l'Alt Empordà, el dissabte la primera cursa popular del castell de sant ferran ( 8.5 Km) i em fa molta gràcia anar a correr pel castell, on hi vaig desfilar quan feia la mili l'any 92, pel dia del patró "san fernando, nos cuida i nos proteje, ja, ja, ja" me surt la vena fatxa!!!
I el diumenge, a L'Escala a fer el 1/3 de marató d'Empúries, i a passar el dia amb la famili "els oncles jaume i sònia".

5 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Si, ja veig que acabaré sortint amb la càmara a entrenar. Imagina la pinta que farem al final cada cop que sortim, entre la càmara, MP3, GPS, pulsometros...
La del Castell llàstima que hi ha la Marató. He vist el circuit, i sembla que el vorejen per fora, en el triptic, sortint i arribant a les pistes d'atletisme.
ens veiem a l'Escala...

Tr3sk ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tr3sk ha dit...

Aiiii, mis pillaos como disfrutan a las 5.30h de la mañana!!!..yo a esa horas estoy en mi 5º sueño y otros desayunando pa levantar el país!!!jajajaj

Molta sort a l'Escala..dona-li records al Anton i al Xiquet!!!

Anònim ha dit...

Ahir em vaig cascar un Sprint a dalt de les Serres de tres parells de collons!!!!! ja et pots imaginar perque.... a tu no et van atacar????

Anònim ha dit...

eo:
Som els Oncles us esperem aquest cap de setmana.
Un peto desde L'escala