diumenge, 5 de febrer de 2012

cursa nocturna de Rocacorba

Totes les expectetivas que tenia sobre aquesta cursa es van complir: la muntanya, la nit, córrer amb frontals, la gent, l'organització ... vaig disfrutar molt d'una experència nova per mi.
El que no va cumplir vaig ser jo.
Vaig fer la pujada, de la que estic content del ritme, però sense voler apretar la màquina.
Una vegada a dalt, vàrem començar a fer la baixada per la trialera amb un parell de caigudes per zones totalment congelades.
Quan vaig fer els primer metres del camí ample, allà vaig notar que portava un "globo" bastant considerable.
M'havia quedat sense energies ... sembla estrany! amb els anys que porto en el "negoci" i que se m'escapin aquests dellats de no portar algun gel per menjar i no agafar aquestes "pàjares".
No faig gaires curses de muntanya, crec que només n'he fet unes 4, però ahir em va passar el mateix que al Taga 2040 l'any 2003 on també vaig cometre el mateix error.
TOTAL EN CURSA: 2:24:50

RECOMANO A LA GENT, QUE L'ANY QUE VE PARTICIPI EN AQUESTA CURSA ÚNICA, A PROP DE GIRONA.

Ja fa un parell de setmanes que tinc molèsties en el genoll dret, però aquest dilluns a la feina em va fer una punxada molt forta. Pel meu cap va passar el més dolent: estar un temps sense córrer. Però després d'una visita al fisio, per si tenia tenia alguna cosa i no veure res greu, estic més tranquil.

Avui diumenge tinc molèsties, i hauria de fer descansar aquest genoll i no apretar durant uns dies.Tractament: Pastilles de sicili (acupuntura per endur a casa) que hauré de portar durant 3 o 4 dies ... a veure si funciona.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola... Cuida't aquest genoll macu...

Besos ;-)

MIGUEL ANGEL ha dit...

vinga dani uns ies de descans i tornas a començar...veo que te gusto mucho la noche, ami ahora se me hace extraño el dia..porque voy martes noche a correr y jueves noche btt...el sabado estaba en mi salsa..lo hicistes perfecto..si estas que te sales....buen descanso

Ironxevi ha dit...

Ànims Dani,lo principal és que la vas fer, i aprendre de la experiencia.
Espero que lo del genoll no sigui res, i aviat puguis estar a tope de nou.
Et truco dimarts... :)

P.Ribas ha dit...

ei Dani, el tema noche ja se nos ha pasado... per cert felicitats.