diumenge, 28 de febrer del 2010

MARXA DE BONMATI 2010

Ahir dissabte bici, vaig sortir amb en Juan i en Quim, vam tirar cap Banyoles, per fer unes voltes a l'estany amb l'Amat Artigas, que tenia el repte de 400km donant voltes al mateix Estany, però no hi va ser.
Érem uns quants que donàvem voltes esperant si arribava, (ESTAVA AMB GASTROENTERITIS A CASA) i vam decidir anar cap a Girona passant per Camós.
A Girona en Juan es queda i amb en Quim fem un circuit per Cartella, Canet i Llorà, com que amaneçava pluja vam retirar cap a casa, en TOTAL 86 KM + 30 MINUTS RODANT AMB LA BICI DE SPINING.

MARXA DE BONMATI:


Avui 15 km de run per muntanya a la marxa de Bonmati, he acompanyat en Joan, molt tranquils fent un circuit molt tècnic en el que havíem d'esquivar molts marxadors que han sortit a primera hora del matí.
EN TOTAL 1:13:02.
I ABANS DE DINAR HEM PUJAT (famili ) A PALAU A VEURE UN PARTIT DE RUGBY ENTRE ELS SENIOR "B" DEL GEIEG I EL GARROTXA "AIXÒ SÍ QUE ÉS UN ESPORT D'HOMES"

molta sort a la gent que va a fer la marató de barcelona!

5 comentaris:

JR ha dit...

Moltes gràcies, Dani

carless ha dit...

Curses com aquestes son les que relaxen la ment ( el cos tot depen de la canya que li fotis....)

EMI ha dit...

gràcies Dani per possar el link de www.triforcauses.org

EMI ha dit...

gràcies Dani per possar el link de www.triforcauses.org

Ironxevi ha dit...

Gracies per enrecordar-te dels que anem a Barna. Vinga, que falta una setmana menys per que siguis un finisher. A seguir sumant kilometres.