diumenge, 10 de gener del 2010

ANY NOU!!!

Bon any nou.
Vaig deixar l'any 2009 corrent la Sant Silvestre de Girona, amb un nom molt especial, el de la meva filla, no va ser intencionat, però em va agradar molt córrer amb el nom de Martina Juncà. No vull posar explicacions del perquè vaig córrer amb el nom de Martina, però la gent que ho ha de saber ja sap els motius.
ANY NOU!!!
Tenia ganes de deixar l'any 2009 , i començar una nova etapa, bici nova, objectius nous (que més endavant us explicaré d'un parell de curses) i club nou: C.C.BANYOLES, amb ganes de fer curses per ells.
Ja queda enrera l'antic club, només vull desitjar sort l'únic triatleta del antic Triatlo Girona, li dic que sobretot miri enrera i quan tinqui algun poblema que no vagi a plorar ni a la plaça del lleo, ni al carrer Santander, i que encara l'esperen al Bergueda i a Castellfollit de la Roca, i que quan tingui una neura de les seves de parelles o altres problemes que vagi a plorar a les "Estrelles Michelin" o al creador de clubs, o al carrer de Barcelona que abans m'haurà trucat a les 11 de nit per criticar-lo, després de una reunió "calenta".
OBJECTIUS 2010: Si la salut em deixa el principal és l'IRONCAT, i després la B de Banyoles.

AHIR DISSABTE:
Ahir vaig començar a entrenar una mica en serio, 2500 metres de natació, després de 3 mesos sense agafar la bici, vam anar a fer 50 km amb en Quim.

AVUI DIUMENGE:
1500 Metres de natació, i a pujar a Rocacorba amb amics, un matí que hem disfrutat pujant i gaudint de la neu.
US DEIXO ALGUNES FOTOS:








Fent el cim


Arribada al camp base



I com no, acabant sempre amb un bon dinar.

7 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Bona temporada, i bon ironcat

carless ha dit...

Hola Dani.
Bon any i tot això que es diu...
Espero i desitjo que lo del dorsal per la Martina no sigui cap problema.......( els que som pares patim molt, pero que molt.....i t'ho dic una mica preocupat per vosaltres).
Lo del club et passa per no ser del atl. girona....com que no son ni un club no hi ha problemes...
Adeu i encara que siguis del Banyoles ja ens veurem.....

Sergi ha dit...

Ups.... ho sento Dani però no aniré al Salsa Rosa !!!!!

adeuuuuu

Tr3sk ha dit...

Las cosas claras y el chocolate espeso...llamemos a cada cosa por su nombre!!!

Eva Fontecha

LLuís ha dit...

Em sembla que se us en va la pilota a tots plegats!!! I tú carles no se quí ets, però si et refereixes al club al qual pertanyia en Dani aquest any, calla perque no en tens ni idea !!!

carless ha dit...

Lluis, si no saps qui soc ni de que parlo, perque parles de mi.......?

LLuís ha dit...

Carles, jo no vull parlar de tu, només que estic cansat d'aquestes tibantors que hi ha entre els triatletes de Girona. Per cert, igual he interpretat malament el teu paràgraf, si ès així, ho sento.