dilluns, 30 de novembre del 2009

Maratón de Donosti 2.009

Després de 7 hores de viatge, arribàvem divendres a les 11 de la nit a Sant Sebastià. Això sí, després de parar-nos a sopar a Andoain (1er. Tapeo).
I tot seguit, ens instal.làvem al Monte Igeldo.

Ja el dissabte pel matí vam anar a recollir els dorsals i, no vam trobar gaire ambient, però sí molts catalans, i com no, gironins.
La fira del corredor era una mica "pobre", però només d'entrar hi havia l'estand de vins i formatges (ara ja us podeu imaginar quin va ser el que va acaparar tota la nostra atenció ...), ni bambes, ni Suunto, ni Mizuno, ni marton de Sables, ... el formatge estava de muerte i el vinillo ja no en parlem, perquè a les onze quasi ens tomba!


Després de la recollida de dorsals, el més important, anar a situar-nos al centre de Donosti i visualitzar la zona de pinxos, on havíem quedat amb en Lluís i en Gerard, que ja portaven un dia tantejant el terreny.
Un cop guanyada la posició a la barra (perquè era realment difícil) ens vam situar estratègicament al fons del bar per tenir una millor perspectiva de tot el que sortia de la cuina ...

DIUMENGE: LA MARATÓ
Diumenge ens llevàvem a les 6:30, amb una mica de pluja, i la les notícies de la TV anunciàven un temporal de pluja i vent però vam tenir sort ja que cap a les 7 del matí havia parat de ploure.
A les nou del matí es donava la sortida sense pluja i amb una temperatura de 9ºC en un circuit planer i molt urbà.
Com vaig anunciar ja fa dies en aquest blog, vaig sortir amb la llebre de 3:15. Érem un bon grup, fins i tot a vegades ens molestàvem els uns als altres.
En el km. 18 em trobava força bé i vaig deixar la "quadrilla", però en el km. 28 vaig petar, i tornar a esperar a la llebre de 3:15, però en el km. 35 van apretar el ritme, i jo sense forces per seguir-los vaig seguir amb el meu ritme fins al km. 42 que vaig finalitzar amb un temps de 3:15:08.
Juan Valsera: 2:38:52 - Posició 51

Llorenç Puig: 2:56:24 - Posició 291

Daniel Juncà: 3:15:08 - Posició 894/2297

LA SETMANA QUE VE: MITJA MARATÓ DE MATARÓ

5 comentaris:

MIGUEL ANGEL ha dit...

ENHORABONA DANI I AL JOAN I AL LLORENS TAMBE, UN SUPER TEMPS...L´ANY QUE VE A PER LES 3 HORES...MES ENTRENO EN PISTA...

MIGUEL ANGEL ha dit...

AH..DANI ET POSO EN EL MEU BLOG COM ENLLAÇ

Anònim ha dit...

bona cronica del finde.....!
L'any vinent us prohibirem els baretos i segur que fareu millors marques...!
Quim

Ironxevi ha dit...

Felicitats per la marca i per el cap de setmana. Ens veiem a Mataró

carless ha dit...

AIXO ES CORRER....FAMILIA, BARETOS, I MARATÓ....
ENHORABONA A TOTS