dilluns, 20 de juliol del 2009

TRIATHLON DE GAROTXES FORMAT HALF- IRONMAN

DISSABTE: ALTRIMAN
Divendres vam arribar als Angles amb una temperatura de 6ºC, pluja i vent.
Dissabte era el gran dia del "Festival du Triathlon en Capcir" (Altriman).
Ens vam despertar a les 10 del matí, i al baixar a esmorzar ens vam trobar tots els companys del Triatló Girona Costa Brava per anar a animar els companys que realitzaven l'Altriman.
Però abans, en Pau, l'Enric, l'Albert i jo vam anar a estirar les cames amb bici.
20 km per reconèixer una mica el terreny.



Al migdia, un bon dinar a Formigueres i ens vam desplaçar a l'últim port de l'Altriman per animar en Lluís, en Pere i en Xevi.

Pintades al terra, trompetes i bocines i, tot el calia, estava a punt per animar. Però després de força estona d'esperar vam conèixer la notícia que tots tres s'havien retirat.

La duresa de l'Altriman, acompanyada de la fred que van passar des de les 5:30 del matí, que es tiraven a l'aigua a 3ºC de temperatura ambient, va fer que les cames no poguessin més.
Només intentar fer aquesta prova n'hi ha per treure's el barret.
Nois, no deixeu d'intentar-ho.
DIUMENGE: TRIATHLON HALF DES GAROTXES
Diumenge ens tocava a nosaltres, en Pau, l'Albert i jo fèiem la Half.
La prova no tenia la duresa de l'Altriman, però el perfil del circuit de bici era exigent.
A les 9:55 ens donaven la sortida a 16ºC.
L'aigua em va anar força bé, no disposo dels temps perquè l'organització encare no els ha penjat a la seva web, però vaig sortir dels 50 primers de 250 participants.


Una trancisió tranquila, agafo la bici, i les sensacions són bones. Començo a agafar el primer port i em trobo fort, esperant per conèixer el circuit per regular-me o apretar a la segona volta.
Al començamet del segon port vaig punxar. Deu minuts per canviar la càmara i amb por de no rebentar, vaig poder acabar els 90 kms.





I ja, a la mitja marató, vaig trobar-me molt bé i vaig poder adelantar a molta gent. En el km 14 en Marcel Zamora, que estava entrenant per la zona, em va acompanyar un km., em va animar i em va dir que em vèia molt bé (un gran detall d'un súper crack que em va donar molta moral i força per apretar els últims 7 kms.)


Estic força content, tot i haver perdut 10 minuts per la punxada.

I, sobretot, vull donar les gràcies als companys que no van parar d'animar al final del segon port i a l'arribada a peu: XEVI, LLUÍS, PERE, VANE, MARCEL, MARC, PAULA, ENRIC, EVA, SERGI, HELENA, PAU, ORIOL, MARTINA petita i GEMMA.

6 comentaris:

Tr3sk ha dit...

Felicitats, rei!!..estás como nuncaaaaaaaaa!!

L'any que ve de la mà tots dos a fer el half!!! TAPA2!!!

Ironxevi ha dit...

Moltes felicitats per el cap de setmana i per la cursa,Dani

Meritxell i Lluis Figueras ha dit...

Molt be Dani, felicitats per el half.

Quique ha dit...

Felicitats i gracies pels anims!

Vaig fer l'Altriman i recordo que estaveu repartits per les rampes mes dures abans de Querigut. Anava de negre, amb detalls vermells amb l'Equipacio d'Alpcross. Al final vaig poder ser finisher 18:45 re deu que dur que va ser. Sense tots el que vau estar animant hagues sigut imossible.

tri-famili ha dit...

GRACIES A TOTS!!!
PERÓ ENCARA TINC AL PELL DE GALLINA EN VEURA LA GENT DE LA ALTRIMAN PUJAN QUERIGUT, QUIQUE VEIG QUE NO TENS EL BLOG AL DIA, PERÓ DESDE EL MEU, ET VULL DIR QUE ETS EL MEU HEROI I TOTS ELS QUE VAN SORTIR A LES 5:30 DEL MATI, MOLTES FELICITATS QUIQUE!!!!!!!

carless ha dit...

Ets un crack.
Com sempre dic,
JO DE GRAN VULL SER COM TU ¡¡¡¡¡¡¡¡