diumenge, 29 de març del 2009

Mitja "horribili"

A les 10 del matí es donava la sortida a la Mitja de Montornés.
Amb en Llorenç i en Xevi hem sortit amb un ritme suau, ja que havíem quedat per anar tranquils i disfrutar de la mitja.
Al km. 1, ens trobem l'Oscar Ballester, que s'afegeix al grup.
Al km. 4, per mi s'ha acabat la cursa, ja que es veu, que hi ha gent que no suporta que la gent s'ho passi bé corrent (No vull escriure el què ha passat perquè és força lamentable).
Després del ball de bastons, m'he enfonsat moralment i, amb l'Oscar, hem anat tirant. Per mi, ja no tenia cap sentit la cursa, però com he pogut he arribat al km. 21 amb un temps de 1:35:17.

Com es nota els qui són els amics de la infància ...


5 comentaris:

carless ha dit...

La gent va molt cremada. Hi ha gent que això de competir ( a la vida, al cotxe, a la familia ,amb els nens , en TOT.....) ho portar massa lluny.
I això que la gent que anem a corer ( almens jo ) tenim bastant clar el que podem arribar i fer "PASSAR L'ENTONA LLUITANT PER SUPERAR-SE UN MATEIX" ( i a vegades picar-se amb algú que coneixes de vista.......però res més).Adeu i no canviis.

Anònim ha dit...

Tranki Dani, ja saps que "xungus" n'hi ha a per tot arreu. Tu segueix com sempre i sigues com ets . , de gent rara per sort no n'hi ha tanta com ens pensem.
Ens veiem al Konning..!
Endavant amb els teus tri......
Quim

Unknown ha dit...

Ei Dani, espero que estiguis millor de la teva faringitis. No facis cas dels "capullos" que hi ha pel món. Els meus entrenaments estan penjats al blog, i et garanteixo que no entreno més del què poso. Aquesta setmana no vinc en bici perquè marxo de vacances. Fins aviat!

Ironxevi ha dit...

Dani, no cal capficar-se. La propera ens ho tornem a pasar bé, i ja esta.
Que et sembla si el dissabte 11, si estem tots per aqui, anem a Platja d'Aro, ens fem un aquatló (amb neopré) i anem a dinar alguna cosa per allà (amb la Gemma i la Martina,logicament), i que consti que no he pres Ratafia. Aixì fem alguna cosa diferenta

Ironxevi ha dit...

I si no és el dissabte (poder surtiràs en bici), un dia de aquests de setmana santa.