diumenge, 30 de novembre del 2008

Entreno de dues hores per superar els 2146,65€

Finalitzant la tirada amb en Llorenç.

Aquest matí en Xevi, en Quim, en Llorenç i jo, hem fet una tirada de dues hores per preparar la II Marató per la Marató del 14 de desembre.
Aquest any en Xevi i en Llorenç, juntament amb l'Atletisme Girona, tornen a organitzar aquesta marató popular, ja que la gent que vulgui pot acompanyar-los, i demostrar la seva solidaritat cap a la gent que pateix malalties mentals greus (Finalitat de la Marató de TV3 d'enguany).
Per això, esperem la vostra col.laboració per poder superar els 2.146,65€ recaptats l'any passat i fer un bon donatiu.
Recordeu que pels més agosarats teniu una altra manera de col.laborar amb la marató de TV3: el proper 21 de desembre es celebrarà la I Triatló Solidària de Nadal, que també anirà destinada a la Marató de TV3.
Acabant l'entreno amb en Quim i els seus pantalons hawaianos...

I com no, a amortitzar la quota de novembre i anem a passar l'últim matí a la piscina, i perquè no obren els diumenges a la tarda ... tot i que podem fer un suggeriment conjunt del rincon d'en Xixo perquè ens l'obrin. O una mani!!!!


2 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Ja tenim les curses solidaries a tocar... aquest any, entre la Marató i el Triatló, ens sortirem. He penjar la llista del Tri al blog, afegins l'Albert Rutllan, l'Albert Lopez, l'Alex Sanz i en Javi (del Tri-team), que em va trucar ahir per confirmar la assistencia.
Ens veiem dijous.

Ironxevi ha dit...

Si ja ho se, soc un esquirol... però vaig a Lloret per arribar a les 50 curses i fer el meu record (49), i com que no puc fer Girona, al anar de cotxe escombre... Masnou, si no ha canviat, estava programada per el dia 28 (ara ho miraré)