dimarts, 20 de maig del 2008

triatlo?? no aquatlo

Avui dimarts, faig una mica de resum de la "triatlo per alguns", ja que la primera i la segona sortida van poder fer les tres disiplinas, però els de la tercera sortida després, que ens fan estar a les 2 de migdia per entrar la bici, d'esperar la primera i la segona, que equival a 3 hores d'espera per que ens donessin la sortida, va, i es posa a ploura amb ganes.
La gent començava a posar-se nerviosa, per alguns no tenia inportància, altres ja dubtaven a sorti,r uns altres ja directament giravent cua i deien que no sortien. Els jutges i l'organitzacio ho tenien bastant clar, de bici res de res. De la riera començava a baixar aigua i altres coses..., els jutges que no sabien a on fer la sortida , si abans de l'espigó o a la riera. Al final des de la riera, en fí un caos.
La cursa en sí: 750 metres d´aigua i uns 8.5 km de cursa a peu, com cada any quedo acollonit de com neda de bé i ràpid la gent, però a la cursa a peu (no és que jo sigui en "GERSSE"), però vaig adelantar molta gent.
em penso que l'any que ve no em veuran per sant feliu......... (cada any dic el mateix i ja porto 4 edicions).

6 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Bon dia Dani. Com dius, la gran putada se Sant Feliu,és que has de ser-hi a les 2, tinguis la sortida que tinguis, i si a sobre es posa a ploure i no pots fer un Tri, grrrr....
Fa anys no hi havia aquest
"problema", una sola sortida, els boxes a la pista que hi ha al passeig i només 150 triatletes, però el negoci i la masificació és lo que han portat la actual situació.
Ens veure'm a Mataró, el dia 1?

tri-famili ha dit...

Hola Keniata, els que porteu molts anys em aixó,TENIU DE FLIPAR!!!!!
Si,ens veure'm a mataró, si ens podem inscriurens...

Anònim ha dit...

som la fimilia carrasco la foto esta molt be petonets

Anònim ha dit...

eoo
Esteu molt guapos amb la foto.
Fins aviat

carless ha dit...

Aixo era "nadar en merda" hem vab dir. ( no es que nadin molt ràpid, es que la merda els feia flotar..)

Unaltra per explicar......
Adeu

tri-famili ha dit...

Hola famili Carrasco i Callol, gracies per la visita i las fotos!!!
Carless a part de la merda, siiiii... la gent neda molt bé!!!!