diumenge, 25 de maig del 2008

street spirit (radiohead)

DILLUNS: DESCANS
DIMARTS: 65 km amb bici, un nou circuit per entre-setmana (Girona-LLagostera-REST.Les Panolles, fins el Bell-lloc i fins al trencant de Romanyà, baixar a Llagostera i Girona)
DIMECRES: 1500 metres de natació, i a la tarde 56 km amb bici (Girona-Les Encies-Girona)
DIJOUS: 1500 metres de natació, i a les 18:00 H, 50 minuts de carrera contínua.
DIVENDRES: Al migdia un bon entreno: a les 13:15 hores, per 1500 metres de natacío i (trancisió de 20 minuts, de la piscina fins a casa i agafar la bici) i realitzar 63 km amb bici (Girona-Les Encies-Cartellà-Domeny-Girona)
DISSABTE: DESCANS

Amb en Carless




DIUMENGE: MARXA POPULAR DE SANT ROC ( 10 KM )
Tenia imformació que començava a les 9:00 del matí. Em presento a les 8:30 a Vilabareix i veig que donen la sortida. Rapidament deixo el cotxe allà on puc, i en canvio ràpid, vaig fins al punt d'inscripcions agafo el dorsal, i em poso a córrer amb diners i les claus del cotxe a la mà "un caos". La gent ja em portaven uns 4 minuts, començo adelantar a gent, en un circuit de terra molt tènic amb pujas-i-baixes i força enfangat de les plujes, adenlanto gent coneguda com en Carless (foto), en Daniel, el "Mediatic" i ja cap al km 5, em quedo sol i veig la gent del cap de cursa lluny i crec que no puc atrapar-los.al km 7 es posa a ploure amb ganes, arribant als 10 km amb un temps de 42 minuts i quedo en 8ª posició.
Fins a la Triatló de Mataró si el temps acompanya ... pq últimament ...

6 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Primer de tot, perdona per l'horari que et vaig donar, m'havien comentat a les 9h, i resulta que era a les 8h30'. Snifff
El tema Argeles, com ja he respost al blog, m'agradaria anar. Vaig parlar amb ells, els hi podem enviar un mail i pagar allà. Et truco demà o divendres i acavem de parlar.
Mataró: vas sol o acompanyat? amb el Lorenzo anem amb el meu cotxe, i podem anar 3 si cal. Ens truquem

tri-famili ha dit...

Hola Xevi quedes perdonad ja ,ja,ja, amb la hora del diumenge!!!
El tema Argeles,ja parlarem, hi ha roba estesa!!!
Si vaig sol a Mataró,
Voleu anar amb un cotxe,OK!!!

Tr3sk ha dit...

Nois, al loro con Mataró!!..que sé de buena tinta que uno se durmió!!No sufrais que esta vez a esas horas ya estará colocando la sifelinaaaaaaaaa!!

Ironxevi ha dit...

La pregunta del milió d'euros: pasarà com les ultimes setmanes (Sitges, Sant Feliu, Gavà...) o es podrà correr un Triatló sense problemes meterorologics a Mataró?

Tr3sk ha dit...

X mi continuidad en la Fede..espero que el tiempo y la mar respeten a mis niños!!grrrr
Mis berridos estaran presentes haga lo que haga!!!

tri-famili ha dit...

Eva , espero una targeta roja , por que me pone!!
Ja,ja,ja,