dilluns, 3 de març del 2008

la media maraton de collado villalba "la tragamillas"

Arribant a l'estadi.

Ahir a les 10:00 es donava la sortida a la II media maraton de Collado "la tragamillas".
La sortida era a la ciudad deportiva, davant de la piscina, allà mateix on s'hi van donar la sortida i l'arribada de crono de la vuelta a España 2007. Abans de sortir els bombers de Collado ens han fet una exibició amb rappel, ha estat molt divertit, els corredors hem aplaudit molt. El pistoletazo l'ha donat una tal "Veronica de O.T:1".
Parlem ja de la cursa, el primer km es puja molt un 1'5 km de pujada i tot seguit una baixada que ens portava a una "dehesa", amb camins de terra ( el circuit és mixte, asfalt, terra i una mica d'adoquins), una vegada a la dehesa uns puja-i-baixes que no es pot agafar el ritme que un vol, al km 5 es torna entrar al poble de collado, i torna a pujar molt i molt, fins al 7 km que es passa pel famós túnel . " un túnel d' uns 200 metres que es travessa per sota l'autovia Madrid- Corunya" i que hi passa una persona justa amb molt poca llum. Abans d'entrar al túnel unes 20 persones (homes) amb la música a tot volum i amb una taula plena de begudes alcoholiques, que, ens oferien com a avituallament, ha estat molt graciós. Del 9 fins al 14, semblava més un circuit de cross que una mitja, i m'ha desgastat bastant, el lloc era preciós, molt macu, i del 14 al 18, ja dins del poble uns puja-i-baixes, però més puges que baixes. I del 18 fins al 21, planejava bastant, arribant a la pista d' atletisme amb la grada força plena i la gent animant molt i molt!!!!!
Arribant amb un temps de 1:30:25
posició 146 de 949.
A FAVOR: l' organització, les instal.lacions, els D.J per el circuit , la banda de música a l' estadi, la gent de collado animant molt per dins del poble, els serveis de massatge, les begudes "aquarius, coca.cola , aigua, cervesa, ah i en els controls d'aigua la gent anava disfressada.
EN CONTRA: la distribució dels controls d'aigua ( en els km 8, 15, i 18 ), i la gent que vulgui fer marca que s'oblidi de fer-la aquí ...
SI VOLEU VEURE MÉS FOTOS ENTREU A : WWW.CORRIENDOVOY.COM

4 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Per lo que veig, una mitja recomanable, per anar a passar el cap de setmana de menjar i beure,i després anar el diumenge a cremar-ho tot. Per cert, al avituallament de begudes alcoholiques, el vas aprofitar? je, je.... De totes formes, s'et veu bé a l'arribada, i més amb el "traje oficial", tot un detall.
P.D. La Martina veig que va provant de tot, la F-1, l'equitació... al final per algun costat ens sortira esportista d'alt nivell

Sergi ha dit...

Aquest és el cavall que val tanta pasta???? quan hi tornis que et portin L'Imperioso de Jesus Gil....

carless ha dit...

Bé campió, veig que t'agrada anar fent patria per aquests mons de Deu.

tri-famili ha dit...

Capo, és recomanable, per anar a passar el cap de setmana,al avituallament no el vaig aprofitar per que encara portava la resaca del divendres, ja ja, ja.
El "traje" com no el TARONJA, els meus colors, el meu GI.
Sergi, aquet no es, aquet es en nevado un cavall precios de la Rocio.
Carles, si hem donava morbo fer patria per les Espanyes, "un gran pais"