diumenge, 10 de febrer del 2008

Sí, sí, sí nos vamos a Madrid

L'any passat no vam poder anar a Madrid i, aquest any la Gemma m'ha regalat un viatge i la incripció a la cursa de Collado Villalba "La Tragamillas". La sort que tenim és que la nostra amiga Rocio viu al mateix poble i tindrem allotjament a peu de pista. Així que el 29 de febrer ens plantarem a Collado Villalba per disputar la Segona edició de la Tragamillas.
Alguna de les peculiaritats d'aquesta mitja són: es passa per dins d'un túnel o bé en alguns avituallaments hi pots trobar potes de calamar, ... és lo que tiene anar a córrer per los madriles.

Ja us ens farem cinc cèntims!!


Després d'una setmana estirat al llit ahir dissabte, amb el mono d' esport vaig anar a fer 90 km amb els companys del tri-GI C B, un plaer de ciclisme.


I avui diumenge he anat a fer la cursa de la Nestle i he patit una mica ja que aquesta setmana no havia fet res, però l'he acabat dignament els 11 km amb un temps de 1 hora ....

P.D.: La butifarra estava una mica crua per dins (és una queixa meva i del doctore).

5 comentaris:

Anònim ha dit...

jaja molt bo el titol del Post!!!

Més que una mitja sembla una cursa rompepiernas no? i pel bocata no et preocupis que allà no serà de botifarra..... potser de calamars???

Ironxevi ha dit...

La meva (buti) estava al punt, i el calimoxo no veguis. Per el tema de Madrid, si necesites alguna traducció parla amb en Lorenzo, que ja és casi de la kapital. Dedueixo que si marxeu el 29, correu el 2 de març, que jo estaré a BCN fent la marató, potser avisem a la mitja de banyoles que canviin la data, més que res si volen sortir en algun blog, je, je...

Tr3sk ha dit...

A veure si la propera a la kapital és la Vallecana..que ja toca!!!!o si més no Bombers, així disfrutarás en primera persona d'una excelent cursa!!!
Desmitificarás la gran Mitja de Granollers!!!

Marc ha dit...

Molt bé Dani. A disfrutar a Madrid!!
A veure si demà fotem un bon pelotón amb la bici.
Per cert si hi penses passam un correu amb les dades fiscals que et dec una factura!!!

Fins aviat!

jardinsmarc ha dit...

Ei family !!
A Llagostera ja estem en xarxa !!

ALELUIA !!

A VEURE SI ENSENYEM MENYS CUIXES PELUDES I ES VEUEN MÉS FÈMINES QUE ESTARÀ MÉS INTERESSANT AQUEST BLOG, OI?

VINGA FINS AVIAT.