diumenge, 13 de gener del 2008

mar i murtra (20km)

tot continuant la operació nadal (cremar torrons i cava ) avui he anat a Blanes a fer la Mar i Murtra amb una mica de ressaca, ja que ahir la meva neboda Arinna va ser batejada i vam anar a celabrar-lo. Fred molta fred al arribar a Blanes i un ambient (gent) molt popular ja que ultimanet es porta el "FAMOSEO", la sortida ha estat a les 9:30 i al sortir el meu ritme era una mica pesat, al km 4 en Xevi m'ha atrapat, i pel seu ritme jo ja veia que em volia acompanyar en tota la cursa i per mi de conya, tots dos hem enfilat en el km 10 la pujadeta fins al restaurant amb un ritme molt tranquil i anant menjant kilometres, al km 17 arriba una baixada molt pronunciada fins al 18, i 2 km pel poble fins al 20 que en Xevi a tret la ESTELADA i tots dos amb la bandera en mà hem creuat l'arribada. Ha estat un test per la gran cita de diumenge que ve: Vilovi LA CURSA DE LES CURSES.
ENTRENO ACUMULAT: DLL: 1100mt NAT+40'correr, DM 1100mt NAT+55'correr, DC 1200mt NAT+55'correr, DJ 1100mt NAT+45'correr,DV FESTA, DS 1700mt NAT, DG MAR I MURTRA (20km)

3 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Un verdader plaer correr plegats i arribar amb l'estalada. Els primers kms realment també portava les cames pesades, ja cap al final m'he trovat molt millor. Crec que com a entrenament per la gran cita del hivern,la marxa de Viloví, ens haurà anat de conya. I després començar a pensar en Salitja, je, je.. Per cert, ara estic mirant la batallas de les Termopilas, o sigui,la peli 300, per anar pujant la adrenalina per Viloví (ja te la deixaré, que la estic gravant). Salut i kilometres

Anònim ha dit...

eo!
Molt maca la foto del bateig.

robert mayoral ha dit...

deu ni do si estàs fort per poder correr al costat d'en Xevi!!! i quins entrenos setmanals, encara que falta una mica de bici, no???