diumenge, 20 de gener del 2008

canet,girona,vilobi

El títol simplifica una mica el que vull explicar al blog : El dissabte els components el tri-Girona costa Brava estavem citats a les 9.30 a fontajau amb bici per anar a esmorzar i fer una mica de tertúlia abans d'anar a la catedral per fer la foto d' equip. Uns 18 components ens vam presentar i vam enfilar cap a Canet, a cal Sabater. Entre botifarres i vi i cafés ens van donar les 11:40 i correr cap a fontajau "CAGANDO LECHES" ja que la resta de gent que no podia anar esmorzar ens estaven esperant , per anar a la catedral.


Una vegada ja a les escales de la catedral uns 40 triatletes dels 60 ja federats del club a més l'Oriol i la Martina ens van fer la foto oficial, la prensa també estava present el diari de girona i televisio de girona no es perdre la cita, ja, ja. Com podeu veure vam quedar molt guapos.


I ja diumenge, després d'un dissabte al matí de presentacions, cap a Vilovi la gran cursa popular del poble de les pomes de Girona, uns 15 km que també es passa per Salitja i Sant Dalmai. La sortida ha estat a les 9 h i en Xevi i en Llorenç han estat els meus companys de cursa, una regirada de tormell d'en Xevi pujant al volcà ha estat la gota negativa , però només ha estat un "susto", a part de la meva caiguda per la paserel.la de la riera, ja m'ha està bé per fer broma de la caiguda allà mateix d'en Llorenç l'any passat. Arribant al final de cursa amb un temps de 1:10:17.
ENTRENO ACUMULAT: Dl: 1100 mt Nat + 40 correr, Dm: 1600 mt Nat + 1 hora correr, Dm FESTA, Dj:1700 mt Nat + 55 correr, Dv: FESTA, Ds: PRESENTACIO del TRI- GI-C B, Dg: cursa popular de Vilovi (15 Km) El dissabte que bé ja em poso a anar en bici perquè la temporada ja està aquí ....
Fins a la cursa de la Bisbal !!!




7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha estat un cap de setmana ple de caigudes!!!!!!! Dissabte també en vaig veure una per la zona de la catedral...... Hi ha alguns que no et coneixen Dani,volen seure al teu costat i després passa el que passa JAJAJA

Ironxevi ha dit...

Hola Dani, et deixo aqui el un blog enemig, entra i mira, que els "pros" van sobrats i nosaltres sembla que som una merda triatletes.
Blog enemic:emi-tri-team.blogspot.com/

tri-famili ha dit...

crec que ens ho vam passar molt bé com sempre,la resta, doncs que al final dos es barallen i el tercer va rebre!!!! crec que els tri- girona hem d'estar al marge

Tr3sk ha dit...

Creo q no hay q bajarse a su nivel..no vale la pena!!!

A disfrutar q son 2 dias!!!

Marc ha dit...

Ei cracks! Va estar molt bé la presentacio de dissabte. dema dimarts segurament sortirem al 9 i diari de girona.
Fins aviat!

EMI ha dit...

Aquest en Xevi és un crack!!! i el pitjor de tot és que m'està fent perdre el temps per escriure... és collonut!!! Quan llegeixo les "xorrades" que escriu m'entra el descojone. Interpreta a lo "freestyler" el que llegeix i després vende la moto com li don la gana. Sort que al menys està envoltat d'alguna gent coherent e intel-ligent que procura estar al marge de tot. Per cert, convido a que feu comentaris al meu blog si voleu.... que per molt enemic que sigui no mossego!! salut i kms.
Trankilo/a tr3sk..... que aqui abajo no se está tan mal y si te bajas verás que hay algunos que ya conoces!!!

Anònim ha dit...

eo.
La foto de catedral molt maca vinga ara a corre.
Un petò desda l'Escala