diumenge, 9 de desembre del 2007

marxa popular de porqueres 07


Ahir vaig anar a fer la marxa popular de porqueres i a diferència dels anys anteriors el circuit era diferent molt exigent però també molt divertit,ja que hi havia molts puja i baixes, que feien que agafèssim diferents canvis de ritme.El guayador va ser Ricard Noguer amb un temps de 24'13 i jo vaig fer 29'21 (7 Km).PREGUNTA??? QUI és el més CHULO en la foto?? Entreno Acumulat: Dl: FESTA DM: 1000 mt NAT + 50' correr Dc: 1300 Nat + 40'correr Dj:FESTA Dv: FESTA Ds: Marxa popular(7Km) Dg: 1 Hora còrrer..

3 comentaris:

Ironxevi ha dit...

La veritat, qui és el més CHULO de la foto? però si menys atletes semblem cualsevol cosa, crec jo, i és que soms grans, grans, no d'edat, sino de fets. Bé, ara vaig a preparar un parell de dorsals per diumenge que flipareu...

Anònim ha dit...

jaja bona pregunta..
en Lluis té una pose interesant i alhora posant-se els guants com dient, " a quien és el primero que me tengo que cargar"???? També veig una complicitat entra en Dani i en Llorens, s'estant dient: Dani és aquell el xulo que ens hem de carregar???? Vaya dos matones!!!

Tr3sk ha dit...

Vaya pintitas, Miró!!!!Con las veces que te digo que te pongas una camiseta debajoooo!!..y por no darme la razón te la pones en Porqueres que no estoy, eh!!!
Tenías fríooo??exageraoo...en Deux Alps si que hacía rascaaa a -12 y 72 km/h!!!!