diumenge, 23 de desembre del 2007

resum final de temporada

Esperant ja el cap de setmana que ve amb les tres Sant Silvestres que relitzare (Lloret,Riudellots i Girona) vull fer una mica de resum de l'any. Al començar l'any tot estava centrat a la Half de Suissa que es feia el dia 3 de juny i em feia molt il.lusió vaig centrar-me al primcipi al correr i fent mitges "granollers, Banyoles, Montornes, Girona i Olot) aquestes últimes abans de realitzar-les vaig agafar la bici.
A Girona abans de fer la mitja vaig pedalar uns 40km , i a Olot vaig sortir des de Girona acompanyat d'en Sergi i les sensacions van ser molt bones, l'entreno d' aigua era una mitjana de 6000 mt setmanals.
Al començar el mes d'abril sortint de la feina agafava la bici i, el Running, el vaig deixar una mica fent curses els cap de setmana.
Però el 15 de Maig un dia de pluja i una rotonda em van fer anar al terra i trencar-me el cap del radi del colze i "ADIOS" a Suissa.
Un mes i mig de baixa entre el braç immobilitzat i la recuperació, molt dur pel meu cap, ja que l'any 2005 la setmana abans de la Triatlo B de Banyoles em va passar lo mateix "sóc Gafe". Però una vegada que ja un es començar a trobar bé i agafa la bici i neda etc.. ja no se'n recorda del passat i "sant tornemi",vaig reapareixer a la I marxa cicloturista de Banyoles ,100 km fent la Goja d'or a la posició 35 amb un total de 3h 22 minuts.
A l'agost me'n vaig anar amb la famili a Navarra al campionat de triatlo, al setembre la olímpica i la B de Banyoles i, la resta de curses ja publicades al BLOG.
També, i més destecat de l'any, és l'adeu del Club Triatlo Girona que des de l'any 2003 que es va crear i fins ara amb la fussió amb el Triatló Costa Brava, han passat 4 anys que uns amics gironins al cap amb Xevi Avellana van crear aquet club, que més que un equip de triatló eren un colla que ens ho passavem molt bé.
Adeu Triatló Girona i benvingut TRIATLO GIRONA COSTA BRAVA i només vull fer un homenatge als 5 components que han estat des del 2003 fins al 2007 formant el triatlo Girona: ALVARO GIMENO, JORDI PUIG, SERGI MIRO, XEVI AVELLANA i DANI JUNCA.
Entreno Acumulat :Dl 1000mt Nat + 55' correr, Dm 1000mt Nat + 50' correr, Dm 1000mt Nat + 50' correr, Dj 1000mt Nat + 40' correr, Dv FESTA, Ds 2100 mt Nat, Dg FESTA.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies per l'homenatge company!!!!! tot i que em les hores que t'aguanto al cap del mes crec que ja me'l mareixo jajaaja.

Molt interesant el teu resum. A mi també em fa "coseta" la desaparició del Triatló Girona. Ha estat una gran experiència per uns novatillos com nosaltres i també ens ha servit per conèixer molta gent.
Vui agrair el suport que sempre em tingut de'n Xevi gracies a la seva experiència (podriem dir que ara els seus fills ja s'han fet grans...)

Gemma una coseta..... o li amagues el recuperation al teu marit o em compres una cordaaaaa, com està de fi ultimament!!!!!!!!

Que us vagi tot molt bé als tres, i gracies per aguantar-me tu també a mi Dani

Ironxevi ha dit...

Realment ha sigut un honor compartir (i seguim compartint de fet)equip i experiencies amb tots vosaltres.Després d'uns anys intentant treure un equip de Triatló a Girona, al final ho vam aconseguir, i hem sigut la base per a altres equips, fins arribar al Tri. Girona Costa Brava. Per l'any que bé, Dani, posarem una espelma perque ens respectin les lesins i les patecades, tots podem complir els nostres objectius. Molts de petons per la Gemma i per la Martina, la fan nº1 de les curses, i que passeu unes bones festes de Nadal. Ens veiem a Llagostera.

Tr3sk ha dit...

Las carreritas me encantan pero disfrutar con vosotros en el tri me pierde!!...me da mucha penita no volver a ver mi traje de luces preferido del TRIATLÓ GIRONA!!...Os sienta también ese color..Qué coño!!es que con mis dioptrias os veia de lejos y podía prepararme pa las fotitos!!!ajjajaj