dilluns, 24 de juny del 2013

PULVALGIA

Després de passar pel trauma la setmana passada, i visualitzar amb ell la resonància, definitivament la lesió que arrossegu ja fa temps és una pulvalgia. Una lesió difícil de recuperar i sobretot que necessita temps.
Aquesta setmana he començat la recuperació en un reconegut centre mèdic de Girona, per veure si milloro de les molesties al pubis. 3 dies a la setmana i durant més d'una horat fen exercicis de recuperació i estiraments.
Un estiu perdut per dur a terme les triatlons de mitja distància o olímpiques que tenia previst i que, són les distàncies que m'agraden a mi, però que no serà possible aquet any.
Al no  poder còrrer ni anar amb bici, tinc la sort que nedar, l'única disciplina que em deixen, em motiva fer series i fer tiradas llargues tant a la piscina o, com aquest cap de setmana, nedant a l'Escala.
Ahir al matí em vaig trobar uns companys triatletes que es posaven el neopré a la platja del poble i els vaig demanar que si em podien esperar per sortir amb ells.
Vam anar fins a Riells i tornar un total de 4200 metres.

La Martina esperant a la platja del poble la meva arribada.

2 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Ànims Dani, la lesió acabarà marxant.. De moment a nadar... prepara la volta a l'estany de 6.000 metres a l'agost... t'agradarà,
Molta força i energia

Anònim ha dit...

Paciencia per la lesió...., i si pots nedar ja es algo!!!
Canya!
Doctore.