diumenge, 6 de març de 2011

MITJA DE BANYOLES 2011

Si algun dia em pregunto, què faig en aquest món tant "loco" de l'esport que visc, recoraré aquest cap de setmana i tindrà sentit seguir i seguir per disfrutar com he disfrutat aquest "FINDE". Ahir a falta del meu company i amic de "tirades" amb bici per asumptes de feina, vaig sortir sol i, tot i el mal temps que feia a primera hora del matí i el mal estat de les carrateres, cada kilòmetre i la sensacióde fred a la meva cara, era un autèntic plaer.
I avui a la mitja de Banyoles que ha estat la meva 7 ª edició, arribar a Banyoles amb en Llorenç, quedar amb en Juan per anar tots tres a fer el cafè, començar a veure gent que feia temps que no veia com en Carles Xargayó, la fiera de l'Eric Pairet, en Sergi i en Cesc de Sils, el meu company de bici en Lluís Rafart, saludar a la gent de l'altetisme Girona, el de la cafeteria l'Altell i molta gent que em deixo, i com no, còrrer amb el meu "novio" en curses en Joan Risquez, que semblem els germans Dupon i Dupon, això no té preu.
En total que m'enrollo 1' 33'34 a la mitja de Banyoles, hem sortit amb en Joan una mica forts els primers 10 km però a partir del 11 hem afluixat bastant. No anàvem a buscar res, sinó a còrrer que de tant a tant ja va bé.
Ahir 4 hores sobre la bici, i acumulant 13:30 d'entreno aquesta setmana a falta de 11 set, pel dia de vent?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Dupon i dupon?? ets l'osti....., a tope amb l'entreno!!!!
HEROI DEL VENT!!

il doctore.

Ironxevi ha dit...

Ja, ja... els Dupon... molt bona aquesta. Córrer amb tant bona companyia, sempre és genial, i com dius, fer-ho de tant en tatn sense anar a matar,és lo millor per disfrutar d'aquest maravellós esport.
Jo aposto que aquest any no tindreu vent, farà un dia genial, i rebaixaràs la teva marca!!!! si és així, et prometo un altre quadre :)

JR ha dit...

Hola, Dupon....un plaer, com sempre, córrer km amb tu.
Molta sort en l'entreno i estic segur que el "dia del vent" arrasaràs el crono.
Salut i Km

Anònim ha dit...

Eppp....Jo algun dissabte pel mati ja et faré companyia per les carreteres...! (ja no seré el cicliste clàssic..! m'he actualitzat la màquina).
Sino et convertiràs amb un hamster ...! tan rodar sol!
Quim