dimarts, 8 de desembre del 2009

cursa popular de porqueres 2009

Amb les cames fetes una merd...., avui la Cursa Popular de Poqueres de 7 km, com podeu veure a la foto "els de sempre". Hem sortit tots junts disfrutant de la matinal amb una cursa que cada any té més participants, EL TEMPS HA ESTAT: 32:16
A partir de demà els entrenos seran bastant traquils durant uns 15 dies, i a partir del 2 de gener a preperar la temporada que ve, amb una nova joguina per casa que ja us la ensenyaré (bici de spinning).

I com li vaig prometre al meu amic Arroyo i ex-company d' equips de hanbol del Sarria i GeieG i ara nou president del U.E. Sarrià, he anat amb la famili a veure el partit de lliga de 1ª Nacional entre el U.E. Sarria i F.C. Barcelona "B" amb empat 26-26

DIUMENGE DIA 13 DE DESEMBRE: 3a. MARATÓ x LA MARATÓ:
Esperem que hi hagi una gran quantitat de gent que s'animi a fer, ni que sigui, una volta caminant per col.laborar amb aquesta gran iniciativa que promou en Xevi Avellana i l'Atletisme Girona i que recull fons a favor de la Marató de TV3.
Aquest any és la tercera edició i transcorrerà pels carrers més cèntrics de Girona: 37 voltes per Santa Clara - Carrer Nou - Jaume I - Plaça Independència.

"VULL SABER CONTRA QUÈ LLUITO"

1 comentari:

Ironxevi ha dit...

Ahir ens ho vam pasar de conya, i diumenge... serà un gran dia, l'objectiu de tot l'any.
Farem un altre peli....