diumenge, 8 de febrer de 2009

Sortida en bici i mitja marató de bcn

Abans de tot, no deixeu les càmeres a cap nebot o gran, perquè si no, correu el perill de que us esborrin la targeta com m'ha passat a mi.

DISSABTE: SORTIDA 94 Km. EN BICI

Ahir dissabte, vam sortir set companys a fer una tirada de 94 km. passant per les Serres, Amer, Susqueda, el Pastoral, Masllunés i Girona, amb un temps molt agradable i molt divertit.

DIUMENGE: MITJA MARATÓ DE BCN.
Tot i acumulant 100 kms. aquesta setmana, contant la mitja d'avui, estic força content pel temps realitzat amb 1:28:42, ja que la meva intenció era fer més d'1:30, però en el transcurs de la mitja m'he trobat molt bé, en un dia esplèndit per córrer i, una mitja que m'ha agradat força, després de 6 anys de no fer-la.
Tot, per preparar la marató de Sevilla amb moltes ganes.

Copyright Eva Tr3sk

Enric, t'he fet cas i aquesta setmana només he fet 6.000 m. a l'aigua.

P.D.: NO EM DIGUEU RES DE LES FOTOS QUE PORTO MOLTA MALA LLET.

5 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Si jo no dic res de les fotos... vale, ja ho he dit, sorry. Ara, a començar a afluixar, que si no arribaràs a Sevilla mig fos

carless ha dit...

La mala llet la cura el temps......o no.
Ja queda menys per la marato ( aixo per tu un passeig, una mica llarg, pero un passeig).
Adeu

Ironxevi ha dit...

Sort que veig que hi havia l'Eva per allà, més que res per el tema de les fotos, je,je....

Unknown ha dit...

Ets un "machine", el què tu corres en una setmana, ho corro jo en un mes i a sobre fas un bon temps a Barcelona. Segur que a Sevilla faràs un "Tiempaso"
Ànims!!!

Marc ha dit...

Jeje Dani, dissabte que ve també haurem de fer fotos amb el movil...Felicitats pel temps de Barcelona, t'has fotut un bon tute aquesta setmana!