dilluns, 1 d’octubre del 2007

Triatló Intl. B de Banyoles 2007




Ahir vaig anar a disputar la B de Banyoles, amb molt poques ganes de tirar-me a l'aigua. però ja m'havien donat una alegria amb l'abandonament de l'Alonso.


Temps d'aigua 46:54, molt malament per la meva part, abans de la primera boia em vaig desviar una mica i vaig haver de recuperar el temps perdut. La trancisió va ser correcta.


La Bici: degut als problemes de la meva scott, en Sergi, em va deixar la "Fondriest" del 1994 (tota una clàssica), els primer quilometres van ser d'adaptació a la bici, però quan li vaig agafar el gust m'hi vaig trobar còmode. El temps va ser 2:17, amb la meva "otro gallo" hagués cantat.


El còrrer: em vaig trobar molt bé, no tant com en Juan, que em va treure els addhesius, però vaig tenir molt bones sensacions. Temps: 1:27.


A l'arriba m'esperava la petitona de casa, el millor de tota la cursa. En total : 4:32 (Vam haver de recular a recollir el "pipo" i no el trobàvem, ja, ja, ja ... podeu restar un minut).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Y a la tercera fue la vencida, tot i que no van faltar els problemas!!!!!!. Sino fos per la Fondriest....Segur que et vas sentir como una parella de novis montats en un Rolls Royce jejeje, tranquil ja et passaré la factura; Los lujos se pagan colegaaaaaa.
Per cert, vas fer molt bona cursa amb molta regularitat i vam aconseguir una bona clasificació per equips.

Felicitats a tot l'equip i especialment a los dos i úniques animadores del Triatló Girona, Gemma i Martina

Ironxevi ha dit...

Felicitats Martina, per esperar el teu pare per entrar a meta, perque veien les cares sembla que va ser així,je,je.... Es nota que vas poder correr amb una "maquina" com la fondriest, per això després vas tenir les cames fresques per als 20km. Per cert, la Scott la tens gafada? Enhorabona Dani per el nou exit.

Ironxevi ha dit...

Suposo que quan ens vinguis a veure a la presó després d'una marató, ens portaràs un pastis de Sant Jordi amb l'Estalada...

Mariona ha dit...

Eii acabo de descobrir el teu blog. Jo també vaig estar a la tri B de Banyoles. Seguiré llegin-te. Salut! :-))